Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sokole, sokole, ptáčku maličký

3. 12. 2009

   Po dlooooouhý době použiju zase rubriku Hraní, ponivač povídání bude především o hraní. Jo jo, pořád šmidláme, pořád....ale od vandru vlastně skoro všechna hraní ve Zlejch stála za starou obuv a my namáhali řepy, čim to kua je. A tak jsme minulou středu (25. listoprdu) začali akci tím, že jsme si od plic vynadali, řekli si, že na to vykašleme a i jiné tělesné potřeby vykonáme, pevně si hleděli do xychtůch, pak jsme dali paňáka a zahráli si, jak už dlouho ne - a dokonce i lid český zpíval a svojí přízeň nám sděloval orálně i paňákálně.

   Že by teda svítalo na lepčí zítřky? No - necháme se překvapit, protože před smrtí je vždycky nebožtíkovi líp.

   Každopádně nám náhoda přihrála možnost hraní v restauraci Sokol Camp Vltava - je to tutaj v Práglu v Tróji, kousek od ZOO. Zejtra (4.12.) tam jdeme s panem Brambůrkem na inaugurační hraní, jen kytarmo - a majitel hospody i my uvidíme, co z toho bude.

Do toho nás popichuje kamarád Tomáš Veselý, abysme zahráli v jedné krááásné hospodě kousek od Českého Bubu. Nu což - to by nebylo úplně marné, anžto bysme mohli oprášit kontakty s Osečným sborem dobrovolných pěvců.

Pan Vajíčko, t.č. jediný přispěvovatel na Chüži. Chlapi, gde ste??