Jdi na obsah Jdi na menu
 


NA VANDR!!!

30. 7. 2009

HURÁ!!!!!!

   Už jenom několik málo hodin nás dělí od vytouženýho, vymodlenýho a vysněnýho okamžiku: z týpků, co mlátěj do klávesnic a celej den čučej do placatejch bedýnek se zase přesně po roce (což je vostuda jak zadnice slona) změníme na Pana Brambůrka, Pana Topinku a Pana Vajíčka a vyrazíme nohama roztáčet tu naší starou šišatou Zeměkouli.

   Nakonec je fšechno jinak, jako obvykle. Náš starej kamarád Honza, t.č. majitel rekreačního a oddychovýho zařízení Ředkovec, slaví dvacátý narozeniny v jubilejní dvacátý repríze, což se musí ožrat. Takže nejedeme rozchechtat Krušný hory, musej to, holky, v tý depresi vydržet do příštího roku; jedeme do Ředkovce a tam odtud se pohrabeme směr Humpolec - Třešť a jižní kraje, jmenovitě Tschechische Kanada a Slavonice, tam někde asi skončíme, podle toho, jak se nám bude chtít chodit.

   Ještě musím prásknout, že kvůli nedohodlejm dovolenejm ve firmě si musím vzít nouťas, abysem byl e-tramp. No jo, vostuda jak mantl, ale co dělat, co počít? Jinak bysme fakt nemohli jet nikam, a to nende.

Takže, lide český, teš se. Už jdeme.

Pan Vajíčko.