Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ještě poslední tři mněsýce

7. 10. 2011

... a máme tu Fróhe Vajnachtn, alébrž...no jasně...Vánoce. Letos to díky kalendáři vyšlo úplně nejblbějc, jak to jde, takže nebudou svátky klidu, ale svátky rachoty.

V září a říjnu se v životě Yedowky nestal nějakej větší obrat.

Jedině to, že jsme opět dohodli hraní s Pepou Bečkou, nově u něj v hospodě v Semicích - zatím bezejmenný, ale už brzo to bude hospoda U Bečků. Hráli jsme tam zatím dvakrát: jednou jen tak pro masy a podruhý na oslavě šedesátin. Obě akce fajn, vypadá to , že bysme mohli pomoct vybudovat Pepínovi slušnou reputaci. Další hraní - 21.10., pátek.

A jinak, milí případní čtenáři Yedowky, fakt nic. Příští tejden (od 10.10.) jsme oba slaměný vdovci, tak teoretizujeme s nějakou taškařicí, ale pracovní tejden a počasí nám v tom dělaj bordel. Chtěli jsme na vandřík - přes noc třeba v Konětopech, tak snad aspoň zajdeme do hospody a trochu popijeme, jako jsme to udělali 1.10., kdy se našemu kamarádovi Šenkymu rozrostla rodina o další členku - Lucinku, což je jedině dobře, jen, ať je na světě hodně mladejch ženskejch, abysme melï co očumovat, až budeme starý.

P.V.