Jdi na obsah Jdi na menu
 


Blíží se to

11. 5. 2018

Ahoj lidičky,

blíží se nám první doopravdickej vandřík tohodle roku. Na to, že to bude na konci května, to možná vypadá tristně, ale už jsme letos zažili neopakovatelnou taškařici na Chatě pod Suchým v Malý Fatře, potom jsme se navštívili o Velikonocích - ale teď konečně teda ven, do luhů, hájů a co já vím, jak se to všechno jmenuje.

Včera (10.5.) mi pan Brambůrek volal, asi proto, že jsem celej den usilovně myslel na to, že mu zavolám já; a dohodli jsme, že vandr zahájíme u Vládi v Hladkejch Životicích (ponivač Vláďa Brambůrkovi volal a toužil po nás), z čehož kouká hrací páteční večer, no a sobota a neděle bude zasvěcená posvejchu, neboli pozemnímu přemísťování po krajině. Asi půjdeme přes Vítkov do Podhradí, kde je určitě hospoda, jen při naší návštěvě minulej rok na podzim bylo místo beznadějně zavřený, což by teď nemuselo bejt; a potom nepůjdeme doleva na Kružberk, ale asi doprava údolím řeky a děj se vůle Manitůa, kam dojdeme a co tam budeme dělat.

Natěšený pochopitelně jsme oba - na hraní, na shledání....no a veskrze pozitivní je, že potom za necelý dva měsíce pojedeme na velkej vandr! Určitě teď na víkenďáčku povedeme dišputaci o místě a trase toho letního.

Všechny potřebný informace budou k dočtení tady, kde jinde.

p. V.

P.S. - Dokončuju popis loňského velkýho vandru. Vzniká těžko a už mám neuvěřitelnejch 28 stránek!! Asi ze mě bude profík spisovatel, nebo aspoň datel.