Jdi na obsah Jdi na menu
 


Apríl, kočka snědla papír

17. 4. 2014

Ahoj lidičky,

tak snad napotřetí se mi podaří dokončit apdejt chužních stránek. Vždycky jsem rozepsal - odešel - rozepsal - odešel...

Na konci březence malej zázrak: pan Brambůrek, vezoucí cosi na východní Slovensko, se na dvě noci zastavil v Egg house; popít, pojíst, pokecat a co-to naspat. Bylo to MOC fajn, zase sedět po nocích a obracet svět jako kožku z králíka. Při debatách vyplynul zásadní termín: pátek 30.5. - sobota 31.5. - neděle 1.6. na víkendovej vandr, spojenej s inaugurací mýho syna Adama za trempa, fakultativně i za Yedowa Chuze Foot Transport Junior Managera - ale to se uvidí, především podle toho, jestli bude umět mlčet doma po vandru.

Dokonce jsme - jsa pod vlivem - trochu brnkali, ale JEN brnkali, žádnej KeslBuntes z toho nebyl, protože byla noc, fšude ticho a spící dětiska. Pan Brambůrek představil svojí novou srandovní pidikytaru, ideální na vláčení, anžto nic neváží a přesto má vošborňáckej zvuk.

Takže vyhlídka na malej vandr!! Tetelím se, i když bych neměl, protože se nic nepovede, když se tetelím dopředu. No jo, já už jsem ale takový tetele.

Doufám, že pan B. už v těchle dnech ťuká zuřivě do klávesnice a píše vandr, neboť vono se to nezdá, ale dejme tomu že za tři měsíce už můžeme znova jet! Na velkej!! Trasa je už zrozená, ale není odsouhlasená. Však fšecko bude, maximálně na tom konci květence.

Samozřejmě, do léta je ještě času fůra. Je zrovna půlka dubence a všude už to hučí přípravama na Velikonoce.

Takže s pánským heslem "Kill ´em all" a dívčím "Save your ass" se prozetím loučí

p. Vajíčko.