Jdi na obsah Jdi na menu
 


...no jakej sem dát?

1. 12. 2019

Jakej nadpis sem dát, když poslední aktualizace byla 20.8.?

Podle aktivity tady na Chüži to vypadá, že na to sereme. Ale dost možná je opak pravdou.

Byť tento podzim jsme nikam nejeli; a kvůli mně se dokonce přerušil i Tour de Kubek. Jenže: vysvětlovat příčiny toho všeho by bylo na nový stránky, dost možná na blog, kterej by se týkal něčeho úplně jinýho - a to teď stejně nepřipadá v úvahu, takže snad jen by se sem patřilo podotknout, že všechno je dobrý, hudba hraje, základy Yedowky jsou pevný a prostě po dost letech došlo na malou přestávku, především zaviněnou mnou.

Ale rok 2020 bude významnej z několika důvodů - a primárně proto, že Yedowka oslaví 25 let existence.

To je už moc pěkný číslo.

Poslední dobou relativně často někde vyprávím, jak jsem byl tady a tam, jak jsem hrál to a to...a k tomu všemu patří i pan Brambůrek, naprosto neodmyslitelně. A jak se tak přistihnu, že o tom žvaním, tak si i vybavím útržky z toho bezmála 25 letýho kamarádství a dostanu strašnou chuť vyrazit po starejch místech, teda dokonce i po novejch, aby bylo jasno, že není potřeba se vracet, ale pořád se jde dopředu. I když takový Konětopy....však nedávno jsme uvažovali o trase vandru tak, že vyrazit z Konětop a skončit na Pilčáku. Jenže z Pilčáku jsou ruiny a bůhví, jak jsou na tom Konětopy.

Takže nejbližší plány: mikulášskej víkend mi přislíbil pan Brambůrek, že mě navštíví tady na dálným východě; věřím, že se to celý ponese v duchu kecání, spřádání plánů a dost možná i hraní. Pak už přijdou Vánoce, Silvestr a rok 2019 necháme za sebou. Dost možná si i oddychneme, protože co se dělo letos, bylo naprosto nečekaný - až na to, že to bylo vlastně nevyhnutný a takový další kecy, ke kterejm se dostanu, pokud budu dělat zápis na Silvestra, což bych měl, když už je to taková tradice.

Ale to je ještě daleko.

Těším se na brambůrčí face. Dlouho jsem ho neviděl.

Mám ho rád.

p. V.