Jdi na obsah Jdi na menu
 


Je nás deset

7. 4. 2023

....protože pan Brambůrek je jednička a já jsem nula.

Poslední, tristně dlouhou dobu je jediným oprašovatelem a přispěvatelem na Chüži pan Brambůrek. Novoroční zdravici napsal a hlavně sem dodal fotky od roku 2018, teda za posledních 5 let!

Když jsem si to prohlížel, měl jsem krásnej návrat do minulosti a jako vždycky - vzpomínky byly barevný a živý, jako by ten čas ani výrazně neutek.

Vandr Od hranic k hranicím, vandry na jižní Moravu, soustředění u Vládi aneb Preventivní prohlídka u Doktora, Řetová, krásnej hrací vandřík u Potštejna, super vandřík údolím Bystřice...mám to všechno rozpracovaný a aspoň v bodech popsaný. Věřím, že z toho někdy budou ucelený texty.

Tento rok proběhly moje i páně Brambůrkovy narozky jakož i 28. narozky Yedowý Chüže - ty jsem stylově oslavil dnem Svatýho Patrika přímo v Irsku. Volali jsme si s Brambůrkem a dal jsem si i na zdraví Yedowky.

Letos jsme se zatím neviděli, kvůli všelijakejm vypečenejm věcem a naprostým nedostatkem času. Ale vymlouvat se nebudu, o to víc se budu těšit, až uvidím známou postavu se širákem na hlavě a s kytarou na zádech, pevný zalomení palce a drtivý objetí. No a až se na konci ozvou známý slova: "Bylo to intenzivní a hudba furt hraje."

Krásný zmrzlý jaro, lidičky.

p. V.