Jdi na obsah Jdi na menu
 


FKORONĚ...a PF 2022

31. 12. 2021

Rok 2021 končí.

A dodal bych - ufff, zaplať pambů. Celej rok byl ve znamení korony, teda bohužel ne toho piva, ale toho pitomýho viru.

S panem Brambůrkem jsme se viděli málo a jen o něco víc se slyšeli. Ale aspoň jeden vandřík, teda hrací soustředění u Vládi v Děrném, se povedl (bylo to 1.10, nádherný babí léto, teploučko a my vyrazili do Děrného, což nakonec vyvrcholilo u Doktora na chatičce. Nejvíc ze všeho jsme si užili společný hraní - o to víc, že Brambůrek přivezl cajon a já do něj mlátil, až mě tlapky brněly.

Je mi to líto, že jsme se neviděli víc. A tak jako jedno z předsevzetí do dalšího roku mám toto v seznamu pěkně vysoko, vlastně prakticky na prvním místě. CHCI, aby příští rok vypadal úplně jinak, co se setkání a vandříků týká. A udělám pro to co nejvíc budu schopnej. Snad dementní vlády nebudou zavírat hranice i zaočkovanejm lidem.

No a co ještě dodat, co ještě napsat.

Snad se příští rok povede letní velkej vandr. Trasu máme vlastně dohodnutou z roku 2019 a měli jsme jí jít letos. Ano, Krušný hory. Už tolik let o tom básníme, ale nikdy jsme se do toho kraje nějak nepustili. No pojďme se tam podívat. Je to vlastně poslední část republiky, kde jsme vandrem nebyli ani trošku.

A k tomu by mohlo přibejt aspoň pár víkenďáčků - mám nápady asi tak na tři nebo čtyři - opět místa, kde jsme vlastně nikdy extra nebyli. Jestli se to povede a když, tak jak se to povede, bude k dočtení tady.

Za pět minut začne novej rok. Je toho hodně před náma a ta cesta je ještě dost dlouhá. Přeju nám, Yedowce, ať z toho "hodně" začneme zase ukrajovat.

Všechno dobrý, lidičky.

p. V., 31.12., 23:57